Specialister i badeværelse

Hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S er vi specialister i VVS til dit badeværelse. Vi rådgiver dig efter behov. Har du brug for reparation eller udskiftning på badeværelset, eller overvejer du et helt nyt bademiljø? Så tag fat i Esbjergs mest kompetente badeværelsesmontør. Vi har mange års erfaring og du kan med fordel give os et kald hvis du vil vide mere.

Vi hjælper dig gennem hele processen, og du kan trygt vælge os som din samarbejdspartner til opgaven. Det som vi især er meget stolte af, er den samlede løsning som vi kombinerer for vores kunder. Her kombinerer vi alle vores samarbejdspartnere så du ikke skal bekymre dig omkring hvornår tømreren kommer og hvornår kan maleren komme til. Den del tager vi os af og informerer omkring dette til vores kunder.

Vi tilbyder kyndig rådgivning i:

  • den bedste totalløsning
  • design og funktionalitet
  • valget af store eller små badeværelsesmøbler
  • valget af sanitet, herunder toilet, vask, armatur, bruser m.m.
  • renovering
  • opførelse af nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse?

Vi realiserer dine drømme, så dit nye badeværelse passer til netop din stil. Vi hjælper dig hele vejen fra skitse til nyt badeværelse med alt, hvad det indebærer.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Få en gratis og uforpligtende snak om dit projekt

Har du spørgsmål til renovering eller nybyggeri mht. badeværelser, så tøv ikke med at forhør dig hos os. Ring på tlf. 75 12 66 00 eller mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..