Badeværelse

Badeværelser – mangfoldighed og individualitet

Længe leve mangfoldigheden og retten til individualitet. Det kunne være overskriften for vores mange aktiviteter inden for badeværelser. For Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S kan ikke blot skabe dit komplette badeværelse, hvor design, gode produkter og god funktionalitet er i et perfekt samspil. Vi kan også skabe det individuelle og personlige bademiljø, hvor din smag og ønsker om stil kommer til udtryk i dit badeværelse. Og så er det faktisk lige meget om det er et lille badeværelse eller et på mange kvadratmeter.

Hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse: Fra vi som fagfolk laver det første indretningsforslag til dit badeværelse sammen med dig over de forskellige håndværkeres opgaver. Når I har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til, at I kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse.

Det kalder vi for totalløsninger. Vi ved om nogen, at drømmen om et nyt badeværelse kan være uoverskueligt for de fleste. Derved er Bedre Bad i Esbjeg din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du slipper for bekymringerne og besværet. Vi tager selv kontakt til andre fagfolk, som er nødvendige til udførelsen af projektet. Disse er nøje udvalgt med udgangspunkt i vores egne høje kvalitets- og forventningskrav til os selv. Du skal blot læne dig tilbage, og følge udviklingen i dit flotte og nye badeværelse.

Vi er eksperter i ventilation og indeklima

I forvejen hjælper vi erhverv med ventilations- og indeklimaløsninger. Derfor går vi heller ikke på kompromis med ventilationen når vi renoverer og bygger nye badeværelser. Et velventileret bademiljø er både sundt for dig og for din bolig. Derfor sikrer vi os altid at indtænke god ventilation, som sikrer et sundt indeklima på badeværelset.

Se de mange konkrete bademiljøer

Her kan du se nogle af de mange løsninger til badeværelser, som Bedre Bad har skabt rundt omkring i landet. Hent masser af bad inspiration – Så du kan udvælge den stil og funktionalitet, som vil passe dig perfekt til dit nye badeværelse. Årsagen heraf skal blandt findes ud fra, at det er rummet, hvor man både starter og slutter sin dag, og samtidig benytter det op til flere gange i mellemtiderne også. Derfor er det ekstremt vigtigt, at man får skræddersyet et badeværelse, som netop stemmer overens med husstandens behov og præferencer. Derved øges glæden, komforten og livskvaliteten med et moderne og funktionelt badeværelse. 

Øg komforten

Vi er med den opfattelse sammen med mange andre, at et moderne og nyt badeværelse bidrager til den samlede komfort i boligen. Vi mener, at badeværelset er et af de rum i boligen, som har den største effekt på den samlede komfort. 

Et nyt badeværelse kræver inspiration og overblik 

Der findes utallige forskellige badeværelsesløsninger på markedet, og det kan være svært at danne sig det fulde overblik med tilhørende fordele og ulemper. Til at skabe overblik og inspiration til ens nye badeværelse, så er vores generelle råd, at man bør fokusere på sine behov og præferencer. På den måde kan man i langt højere grad indsnævre de mange muligheder, og fokuserer på de mest relevante. Til dette er det særlig relevant at nævne et badtjek.

Hos Bedre Bad i Esbjerg tilbyder vi et gratis og uforpligtende badtjek, hvor du vil få besøg af din lokale badekspert. Her vil vi gennemgå dit nuværende badeværelse fra a til z, hvor du løbende har mulighed for at stille spørgsmål. Til sidst vil vores kompetente badekspert opstiller en række mulige løsninger til dig. Du har absolut intet at tabe udover en god mulighed for øget inspiration og viden.

Galleri med inspiration til badeværelsesindretning

Klik her og få masser af inspiration til dit nye badeværelse.

Her skaber vi nye badeværelser

I tæt samarbejde med de enkelte kunder skaber vi nye og individuelle badeværelser over store dele af sydvestjylland med afsæt i Esbjerg.

Se også mere om: