Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Quitzau
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Gratis Badtjek

Hvad indebærer et gratis badtjek?

Hos Quitzau A/S – Bedre Bad Esbjerg N tilbyder vi et gratis og ganske uforpligtende badtjek til alle vores kunder. Hvad indebærer et badtjek tænker du måske. Når vi tilbyder et gratis badtjek, så tilbyder vi, at en af vores kompetente fagfolk gennemgår dit eksisterende badeværelse. Vi sender altså en professionel vådrums ekspert hjem til din bolig, hvor denne gennemgår badeværelset fra A-Z. Dvs. at alle elementer af badeværelset bliver vurderet – lige fra størrelsen af rummet til en gennemgang af samtlige installationer. Selvom vi tilbyder denne service kvit og frit, så tager vi den stadig meget seriøst. Det skyldes, at vi lægger stor vægt på vores professionalisme og høje kundeservice. Når badtjekket er gennemført, bliver du præsenteret for dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bestil dit Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  Dine muligheder efter et Badtjek

  Herunder er en kort liste med eksempler på forskellige muligheder:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

  Når du har fået præsenteret dine muligheder med badeværelset, så tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Meningen med badtjekket er, at give dig det bedst mulige overblik over dit badeværelses nuværende stand, samt dine renoveringsmuligheder. Hvis du er interesseret i den bedst mulige start på dit nye badeværelse, så er et badtjek udført af Bedre Bad Esbjerg N den bedst mulige start for dig. Vores kompetente VVS-Installatør har mange års erfaring inden for branchen, og kan med garanti hjælpe dig frem til den bedste badeværelsesløsning for dig.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Drømmen om et nyt badeværelse

  Vi forstår til fulde drømmen om et nyt lækkert badeværelse, der opfylder hele familiens behov. Et flot og funktionelt badeværelse skaber en større harmoni i hverdagen, og en generel bedre stemning i hele familien. Hver eneste gang man skal benytte toilettet eller badet, så bliver man generelt i bedre humør, hvis altså badeværelset er designet korrekt. Hos Quitzau A/S lovpriser vi mangfoldigheden og individualiteten. Vi elsker, at skabe personliggjorte badeværelse, hvor fokusset ligger på at skabe det perfekte badeværelse ud fra kundens præferencer.

  Vælger du, at få foretaget et badtjek af os, så kan du være sikker på den bedst mulige start på din badeværelses drøm. Vi sikrer os lige fra starten, at hele processen bliver udarbejdet efter dine ønsker og behov. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi også tilbyde inspirations forslag og gode råd til indretningen af dit nye badeværelse. På denne måde kan du være sikker på at få et flot og skønt badeværelse, der samtidigt opererer optimalt. Således får du et stilfuldt og lækkert bad, der samtidigt er vand og varmebesparende.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Vi har kompetencerne og netværket

  Hos Bedre Bad Esbjerg N har vi kun kompetente fagfolk ansat. Alle vores medarbejdere er uddannet inden for deres fagområder, og bliver til stadighed sendt på kurser, hvor de videreudvikler deres kompetencefelt. På denne måde har vi sikret os, at vores folk altid er veludrustede til enhver VVS eller energiopgave de måtte støde på i deres daglige arbejdsgang. Samtidigt har vi gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi fået et bredt og mangfoldigt netværk af kompetente kollegaer. Gennem kæden deler vi vores viden og erfaringer, hvilket har styrket vores kunnen yderligere. Dette er din garanti for, at vi altid er opdaterede omkring de mest effektive og stilfulde løsninger til enhver opgave. Du vil altid opleve en høj grad af kundeservice, og vi leverer altid korrekt udført håndværk.

  Er du interesseret i et badtjek, så kan du booke det ved, at udfylde nedenstående formular. Ellers er du meget velkommen til, at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 75 12 66 00
  post@quitzau.dk

  Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon