Indretningstips

Hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S er du sikret den personlige løsning til dit badeværelse, hvor det er dine individuelle behov og ønsker, som er tilgodeset. Men alligevel er der en række helt generelle tips og råd, som er værd at tage med i betragtning, når du skal vælge din indretning og udformning af dit badeværelse. Her er nogle af de vigtigste.

  • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.
  • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
  • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
  • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
  • En håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.
  • Grønt kan have stor betydning for indretningen af ​​et badeværelse. Planter, der egner sig til badeværelset, kan være hængefigner, sukkulenter, fredsliljer og bajonetplanter som svigermors skarpe tunge.
  • Tænk over, hvordan du indretter badeværelset for at øge naturligt, direkte sollys 

Huske liste til indretning af badeværelset

Der er virkelig mange beslutninger man skal tage stilling til, hvornår man skal renovere eller udskifte et badværelse med et helt nyt. Især hvis badeværelse er lille, kan det være utroligt svært at finde løsninger på, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt. Du skal være opmærksom på at undgå fugtige forhold på dit badeværelse, især hvis badeværelset ikke har nogle vinduer, vil du helt naturligt få meget luftfugtighed uden et effektivt ventilationssystem

Med Bedre Bad Quitzau - VVS som din projektpartner vil du opleve sikre fagfolk, som ved det hele til at gøre dine valg bedre og mere sikre. Her kan du se, hvad vi har hjulpet dig med at afklare om dit nye bademiljø.

Se mere om: