Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Quitzau
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Inspiration til Badeværelse

Når det kommer til, at skabe personlige løsninger inden for badeværelser, køkkener og bryggers, så er Bedre Bad Esbjerg N – Quitzau A/S din lokale ekspert. Sagen er, at der faktisk ikke findes andre begrænsninger end din egen fantasi. Med vores kompetencer og mangeårige ekspertise inden for branchen, kan vi garantere dig, at vi kan skabe lige den løsning, du har i tankerne. Kontakt os, og tag en snak omkring dine ønsker og behov – så skaber vi den perfekte løsning sammen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Personlige løsninger

Når det kommer til skabelsen af personlige løsninger, så er det vigtigt installatøren og kunden har en samtale omkring, hvilke ønsker og behov løsningen skal genspejle. Vi har års erfaring med at skabe helt personlige badeværelser, der er tilpasset både i stil og med funktionaliteter. Når det kommer til designet og valget funktionaliteter på badeværelset, så er markedet en jungle, at finde rundt i. Vi guider dig sikkert igennem de forskellige valgmuligheder, og sikrer, at vi finder de helt rigtige elementer til dig. Uanset om du er interesseret i et topmoderne badeværelse eller køkken med de allernyeste vandbesparende og hygiejne forøgende funktionaliteter, eller et mere traditionelt badeværelse, så hjælper vi dig sikkert i mål. Du kan se nogle af Bedre Bad kædens tidligere løsninger lige her.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Besøg udstilling med badeværelser

Quitzau A/S er medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Herigennem har vi et stort netværk med andre kompetente VVS-installatører i Danmark, hvilket giver os et bredere inspirationsgrundlag. Gennem kæden kan vi nemlig tilbyde en meget bredere samling af inspirerende badeværelses- og køkkenløsninger. Bedre Bad – Bedre Energi kæden har en række showrooms/gallerier rundt omkring i Danmark, hvor du kan se løsningerne opstillede og føle på materialerne. Du finder den nærmeste udstilling lige her. Besøg det nærmeste galleri/forhandler og bliv inspireret til dit nye badeværelse og/eller køkken. Hos Bedre Bad Esbjerg N vil du altid opleve, at vores dygtige medarbejder står klar til, at hjælpe dig med at finde inspirationen. Vi har den nyeste viden omkring diverse badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør på markedet, og kan hjælpe dig med, at finde de helt rigtige elementer til din løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Badeværelset er det vigtigste rum i boligen

Vi mener, at badeværelset er et af boligens absolut vigtigste rum, hvis ikke det allervigtigste. Dette skyldes, at vi starter hver eneste dag på badeværelset, og vi slutter hver eneste dag på badeværelset. Derfor er det utroligt vigtigt, at badet opstiller rammerne omkring en god start og slutningen på dagen. For at man kan opnå dette, kræver det et badeværelse, der til fulde opfylder familiens æstetiske og funktionelle behov. Ingen familier er ens, og vi har alle vores personlige holdninger til stil og behovet for funktionaliteter. Nogle ønsker udelukkende et spartansk indrettet badeværelse, med helt basale badeværelsesmøbler, et enkelt toilet og armatur, samt lidt eller intet ekstra badeværelsesudstyr. Andre familier derimod ønsker sig et badeværelse med det hele. Det kan være ekstravagant indrettet, med et væld af funktioner, såsom dusch toilettet, vandbesparende installationer, gulvvarme, berøringsfrie armaturer og meget mere. Uanset hvad din stil er, så kan du være sikker på, at Bedre Bad Esbjerg N kan skabe den helt rigtige løsning til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Få personlig sparring til badeværelsesindretning

For mere køkkeninspiration og flere indretningstips kan du gratis besøge vores udstillinger. Her kan du få personlig vejledning fra eksperter på områder som badeværelset, bryggerset, køkkenet og energiløsninger. Du finder vores badeværelsesudstillinger landet over, så det er bare med at vælge den som ligger bedst for dig – se oversigten over showrooms her.

Kontakt os i dag.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 12 66 00
post@quitzau.dk

Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon