Installation af blødgøringsanlæg i bolig

– Få kalkfrit vand i hjemmet ved installation af BWT blødgøringsanlæg!

Kalkfrit vand er godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Med det kalkfrie anlæg vil du opleve at din hud og hår bliver lækkert og blødt, ligesom du også får blødere vasketøj - og kan du opnå helt uden brug af skyllemiddel.

Vi monterer blødgøringsanlæg i Esbjerg N

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg – få det leveret og monteret af din professionelle fagmand!

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil dit BWT AQA Blødgøringsanlæg allerede i dag. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder, at du med i prisen får: produktet, levering og montering inkl. arbejdsløn og moms. Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at bestille i webshoppen eller forhøre dig på tlf. 75 12 66 00.

Når du bestiller igennem ovenstående link til webshoppen, så er du sikret, at Quitzau A/S kommer og leverer og monterer uden ekstraomkostninger.

Fordelene ved vand uden kalk:

  • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
  • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
  • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
  • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
  • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
  • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe
  • Dine installationer og apparater lever længere
  • Mindre energiforbrug

Vil du høre mere om disse fordele ved blødgøringsanlæg, så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg N på tlf. 75 12 66 00.

Vi er din lokale BWT forhandler i Esbjerg N

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering og montering. Vi dækker hele Sydvestjylland med afsæt fra Esbjerg – så brug din lokale VVS fagmand fra Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg N!

Se mere om badeværelser: