Tegn dit eget badeværelse her!

Design dit nye badeværelse helt gratis med et online tegneprogram

Det gratis tegneprogram giver dig mulighed for at indrette et digitalt badeværelse med møbler, sanitet, fliser, farver og meget mere til dit hjem. Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din bad tegning til os. Så vil du blive kontaktet.

Klik her for at åbne tegneprogrammet.

Ved at benytte tegneprogrammet og visualisere de designønsker du har, får du noget konkret at arbejde videre med. Når du er færdig kan dit badeværelse design gemmes online, så du kan gå til og fra tegningen, hvis du kommer på nye tanker.

Det online tegneprogram har vi forsøgt at lave så simpelt som muligt, så enhver kan prøve kræfter med at tegne badeværelser der repræsenterer noget ala de tanker man har haft omkring indretningen af ens drømmebadeværelse. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med badeværelse tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes din bad tegning begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse du har designet, ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din bad tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet online er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

Gode råd, tips og inspiration til indretningen af dit nye badeværelse

Hvis du er løbet tør for idéer til dit nye badeværelse, så kan du blot kontakte os. Vi har mange års erfaring i at udsmykke badeværelser for kunder. Vi har utallige cases, hvor vi har været udfordret på den ene eller anden måde.

Typisk er udfordringen et lille badeværelse, hvor pladsen er trang. Små badeværelser kræver omhyggelig indretning, så man på bedst mulig vis kan få udnyttet pladsen. Her er det oplagt at vælge væghængte badeværelsesskabe og et spejl med opbevaring. Samtidigt kan du gøre brug af møbler i lyse nuancer, så dit lille badeværelse kommer til at synes større. Du kan også med fordel udskifte toilettet på dit gamle badeværelse. Vælg f.eks. et nyt væghængt toilet og få mere gulvplads og et badeværelse, der er lettere at rengøre.

Læs mere om indretning af badeværelser her.

Se mere om badeværelser: