Nyt toilet? Vi har det store udvalg

Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Bedre Bad Esbjerg N giver vi dig valgmulighederne: Vi har det store brede program af nye toiletter med praktiske funktioner.

Se hele udvalget af toiletter i webshoppen her.

Stående eller væghængt toilet?

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med dusch-funktion? Uanset om du ønsker dusch-toilet eller blot et rengøringsvenligt toilet, så finder du et bredt udvalg af toiletter. Udvalget af toiletter hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S har faktisk aldrig været større! Kontakt os hvis du måtte have spørgsmål eller har brug for rådgivning i de moderne toilet-løsninger og funktioner.

Moderne toiletter med smarte funktioner

Hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som du kan læse mere om her. Du for fri mulighed for at indrette og designe dit nye badeværelse.

Toilet med vandsparefunktion

De fleste moderne toiletter er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt. Et gammeldags toilet med væghængt cisterne bruger om mod 12 liter vand pr. skyl, hvorimod de moderne toiletter med todelt skylleknap bruger helt ned til 6 liter på det store skyl og 2 liter på det lille skyl.

Toilet med berøringsfrit toiletskyl

Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor, som er monteret på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter toilettets skyllefunktion. Dette er en nem og hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier elimineres. Skab dit drømmebadeværelse her.

Toilet med Dusch funktion

Med de nye Dusch toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et dusch-toilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir.

Uanset hvilken type toilet du bestiller skal du ikke stå og bøvle med arbejdet selv. Når du bestiller igennem nedenstående link, så får du automatisk fri levering og montering hos Quitzau A/S. Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis GARANTI og forsikring.

Bestil nyt toilet i webshoppen her.

Læs også om: