Andre opvarmningsformer

Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S tilbyder også rådgivning inden for andre opvarmningsformer.

Vi er altid opdaterede på moderne opvarmingsformer

Hos Bedre Energi Esbjerg N er vi din mellemmand, der sørger for at holde sig opdateret om markedets nyeste opvarmingsformer og samtidigt kan løse enhver opgave inden for området. Vores medarbejdere har kompetencer inden for alle gængse opvarmningsformer og bliver løbende opdateret med kurser m.m. Her er du sikker på, at du bliver mødt af et professionelt personale, der altid har løst op på de nyeste energi- og varmeformer.

Nedenfor kan du læse mere om udvalgte opvarmningsformer som vi har megen erfaring med:

Oliefyr

Har du et ældre oliefyr, bør du overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg. Pr. 1. januar 2016 er det nemlig ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til at nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Den bedste afløser til oliefyr er uden tvivl fjernvarme eller naturgas. Disse løsninger er billige i installation samt kræver minimalt vedligehold. At de nævnte opvarmningsformer også er billige i drift - ja, kan man ikke rigtig klage over. Fang os på telefon 75 12 66 00 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du kunne tænke dig at høre mere til vores løsninger. Læs også mere om naturgas nedenfor.

Naturgas

Vi etablerer, udskifter og servicerer dine gasinstallationer og gasfyr. Det vil sige alt inden for nyetablering af naturgasinstallationer, vedligeholdelse af naturgasinstallationer, renovering af eksisterende naturgasinstallationer og service af dit naturgaskedel og naturgasinstallationer.

Hvis du overvejer at få etableret et naturgasfyr i boligen, så bør du undersøge om dette er muligt. Selvom der er lagt naturgas i store dele af Danmark, så er det ikke en selvfølge at der også ligger naturgasledninger nær dit hus. Som hovedregel kan det dog lade sig gøre, hvis byen hvori du bor, har forbindelse til en af hoveddistributionsledningerne. I så fald, så kan vi sørge for et miljøvenligt naturgasanlæg som samtidigt sparer dig mange penge på energiregningen årligt.

Pillefyr og stokerfyr

Et pillefyr er et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand. Pillefyret er driftsøkonomisk og tjener sig hurtig ind igen. Derudover forbrænder træpillerne næsten fuldstændig og samtidig med, at træpiller er CO2-neutrale, er en løsning med et pillefyr derfor også et miljørigtig alternativ.

Solvarme

Solen er det naturlige og grønne sted at hente varmen. Solfangere udnytter solens energi effektivt – også på dage, som ikke føles specielt varme. På årsplan kan solvarme dække op til 70 % af den energi, du og din familie bruger til opvarmning af brugsvand. Samtidig skånes atmosfæren for meget CO2 om året.

Kontakt os hvis du har brug for vejledning

Kontakt os hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S og få gode råd og vejledning til, hvordan din opvarmningsform kan fungere bedst mulig. Vi har stor erfaring gennem mange år ved opgaverne. Lad os derfor sammen afdække dine ønsker og behov – og lad os gennemgå din nuværende installation. Ud fra dette udformer vi et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf. 75 12 66 00 og få en uforpligtende snak om din situation.

Læs om: