Andre opvarmningsformer

Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S tilbyder også rådgivning inden for andre opvarmningsformer. 

Vi giver også gerne gode råd og vejledning inden for:

Oliefyr:
Har du et ældre oliefyr, bør du overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg. Pr. 1. januar 2016 er det nemlig ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til at nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Det vil sige, hvis der er mulighed for fjernvarme eller naturgas.

Naturgas:
Vi etablerer, udskifter og servicerer dine gasinstallationer og gasfyr. Det vil sige alt inden for nyetablering af naturgasinstallationer, vedligeholdelse af naturgasinstallationer, renovering af eksisterende naturgasinstallationer og service af dit naturgaskedel og naturgasinstallationer.

Pillefyr og stokerfyr:
Et pillefyr er et godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand. Pillefyret er driftsøkonomisk og tjener sig hurtig ind igen. Derudover forbrænder træpillerne næsten fuldstændig og samtidig med, at træpiller er CO2-neutrale, er en løsning med et pillefyr derfor også et miljørigtig alternativ.

Solvarme:
Solen er det naturlige og grønne sted at hente varmen. Solfangere udnytter solens energi effektivt – også på dage, som ikke føles specielt varme. På årsplan kan solvarme dække op til 70 % af den energi, du og din familie bruger til opvarmning af brugsvand. Samtidig skånes atmosfæren for meget CO2 om året.

Kontakt os hvis du har brug for vejledning

Kontakt os hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S og få gode råd og vejledning til, hvordan din opvarmningsform kan fungere bedst mulig. Vi har stor erfaring gennem mange år ved opgaverne. Lad os derfor sammen afdække dine ønsker og behov – og lad os gennemgå din nuværende installation. Ud fra dette udformer vi et uforpligtende tilbud

Ring til os på tlf. 75 12 66 00.

Læs om: