Beregn dit energimærke (A TIL G)

Brug vores gratis energiberegner og få et estimat af boligens energimærke samt energibesparelser ved energioptimering og energirenovering og hvilken betydning det vil have for boligens salgsværdi.

Gratis energiberegner til bolig

Du skal blot indtaste boligens samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. og/eller kWh og vælge hvilken opvarmningsform du har lige nu. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter beregnes der automatisk ud fra kWh.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

*Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelsespotentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Kontakt os her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Book et energitjek af boligen

Undrer du dig over boligens høje energiforbrug eller er du utilfreds med resultatet fra energiberegneren? Hos Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg N tilbyder vi energitjek af din bolig, som er et tilbud for dig der ønsker uvildig rådgivning til energiforbedring af boligen med størst muligt udbytte. Læs mere og book energitjekket her.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at lærer mere, eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 75 12 66 00 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om energiløsninger: