Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Quitzau
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Beregn dit energimærke (A TIL G)

Brug vores gratis energiberegner og få et estimat af boligens energimærke samt energibesparelser ved energioptimering og energirenovering og hvilken betydning det vil have for boligens salgsværdi.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Gratis energiberegner til bolig

Du skal blot indtaste boligens samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. og/eller kWh og vælge hvilken opvarmningsform du har lige nu. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter beregnes der automatisk ud fra kWh.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Book et Energitjek af boligen

Undrer du dig over boligens høje energiforbrug eller er du utilfreds med resultatet fra energiberegneren? Hos Bedre Bad – Bedre Energi Esbjerg N tilbyder vi energitjek af din bolig, som er et tilbud for dig der ønsker uvildig rådgivning til energiforbedring af boligen med størst muligt udbytte. Læs mere og book energitjekket her.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at lærer mere, eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på nedenstående knapper.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 12 66 00
post@quitzau.dk

Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon