Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Quitzau
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Blikkenslager Esbjerg N

Beklædning og inddækning i materialer som zink, kobber og skifer giver vedligeholdelsesfri overflader, som holder sig pænt de næste mange år!

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Former for blikkenslageropgaver

Det er ved vores blikopgaver, at det gamle, hæderkronede håndværk kommer til udtryk, og vi mestrer det til fulde. Med moderne og tidssvarende teknik og værktøj tilbyder Bedre Bad Esbjerg N – Quitzau A/S alle former for blikkenslageropgaver, som:

 • Alu beklædning i farver
 • Beklædning i zink, kobber, alu og skifer
 • Facadebeklædning i kobber og zink
 • Inddækning af sterne og udhæng
 • Kobber og zinkfacader
 • Kobber og zinkinddækninger
 • Kviste
 • Plast tagrender og nedløb
 • Service, drift og vedligehold
 • Skifertag, eternitskifer eller naturskifer
 • Skorstensinddækning
 • Tagbeklædning i kobber og zink
 • Tagrender og nedløbsrør

Vi udfører både tagarbejde, opsætter og vedligeholder tagrender, skotrender, nedløbsrør, tagbrønde,
kvistbeklædning, taginddækninger samt rensning og vedligehold af husets tag i hele Sydvestjylland med afsæt i Esbjerg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Valg af det rigtige materiale

Det kan for mange være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige materialer med tilhørende fordele og ulemper. Hos Quitzau A/S i Esbjerg N er vi din lokale blikkenslagerekspert, og står klar med kyndig ekspert rådgivning med udgangspunkt i vores mange års erfaring.

Hvis man eksempelvis tager udgangspunkt i skifertag, så findes der mange forskellige typer af materialer, hvor vi særligt er eksperter i eternit- og naturskifer. Fordelene ved skifer er mange, hvor de mest markant fordele, skal findes ud fra den meget begrænsede vedligeholdelse, hvor levetiden på taget ligeledes er en vigtig fordel. Skifertaget kan uden problemer holde til det danske vind og vejr. Ulempen er dog, at skifer har en høj indkøbspris, hvilket kræver en tilsvarende høj investering. Derfor er det vigtigt, at du overvejer valg af blikkenslager. Når du vælger Quitzau A/S i Esbjerg N er du sikret en lokal blikkenslager, som både arbejder med hjerne og hjerte. Vi har ekstremt høje forventnings- og kvalitetskrav til os selv, hvilket er din garanti for, at du får glæde af din investering mange år ud i fremtiden.

Opgaver og projekter som enten skal løses i zink, kobber, plast eller alu kræver også en del overvejelse, så man får det meste ud af sin investering. Hvis man eksempelvis tager udgangspunkt i tagrender og nedløb, så virker det for mange ret lige til, når man skal vælge materiale. Dog er der stadig en række overvejelser, som er særlig relevante at have med i sine overvejelser. Her kunne man med fordel nævne husets alder, farve, design og ikke mindst den samlede æstetik. Tagrender og nedløb er nødvendige, og bidrager derfor til boligens samlede æstetik i sidste ende.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Service og vedligeholdelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg N mener vi, at en blikkenslager både skal kunne løse nye opgaver, men en blikkenslager bør aldrig glemme vigtigheden af service og vedligeholdelse af allerede nuværende projekter. Vi tilbyder en effektiv servicering uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder både engangsservice og serviceaftaler. Din lokale blikkenslager står altid klar til løsning af vores kunders problemer og opgaver. Lad Quitzau A/S være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi løser et bredt udvalg af blikkenslageropgaver

Uanset omfanget eller størrelsen af opgaven, så kan du forvente den samme service og engagement blandt alle vores medarbejdere, som du måtte møde. Hvis netop din opgave ikke skulle være nævnt i ovenstående liste, så fortvivl ikke. Quitzau A/S i Esbjerg N har mange års erfaring, og besidder den nødvendige viden, så du kan komme i mål. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål omkring valg af materialer, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt lokal blikkenslager Esbjerg N

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, så kontakt os på tlf. 75 12 66 00. Vi udforme gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din blikopgave og vurderer din situation.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 12 66 00
post@quitzau.dk

Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon