Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Per Quitzau
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Fjernvarme specialister i Esbjerg

Bedre Bad Esbjerg N – Quitzau A/S er specialister i fjernvarmeanlæg. Lad os derfor tjekke dit anlæg, så du kan sikre dig mod at få ubehagelige efterregninger på dit varmeforbrug, fordi installationen ikke er i orden.

Generelt kan du næsten altid spare penge ved at modernisere dit fjernvarmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Eftertjek af fjernvarmeanlægget betaler sig!

Har du fjernvarme, så kan det være en god idé at få efterset anlægget. Der kan være mulighed for gode forbedringer. Det kan blandt andet ske gennem små justeringer eller ændringer.

Er dine termostatventiler af ældre dato, måler de temperaturen i rørene i stedet som i dag: rumtemperaturen. Der er penge at spare ved bedre styring af varmen ved for eksempel at skifte dine termostater og ventiler ud.

Også en defekt termostatventil kan betyde et meget stort og dyrt varmeforbrug.

Cirkulationspumpen for dit anlæg til fjernvarme bør være en A-mærket model. Er du i tvivl om, hvad du har i dag, så kontakt os på tlf. 75 12 66 00.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Service på fjernvarmeanlæg i Esbjerg og omegn

Vi efterser og installerer fjernvarmeanlæg i hele Sydvestjylland med afsæt fra Esbjerg. Hvis du måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg står klar til besvarelse af dine spørgsmål, og vi er altid imødekommende.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Hvad er fjernvarme, og hvordan fungerer det?

Ved fjernvarme skal det forstås sådan, at varmt vand bliver sendt gennem et højisoleret rørsystem fra fjernvarmeværket. Det varme vand bliver derefter fordelt ud til de nærliggende boliger. Det varme vand kan anvende til to primære formål. Det første formål opstår ved opvarmningen af boligen. Det kan både være i forbindelse med eksempelvis gulvvarme eller radiatorer. Det anden formål er forbrug af det varme vand. Når vandet har tjent sit formål eller er blevet nedkølet, så sendes vandet retur til værket, hvor det igen kan varmes op.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Hvad er prisen for fjernvarme?

Først og fremmest er det vigtigt at konkludere, at fjernvarme er en langt billigere opvarmningsform sammenlignet med eksempelvis gas, olie eller el. Dog er der op til flere faktorer, som påvirker prisen på fjernvarme, hvor vi har valgt at gå i dybden med de faktorer, som vi finder særlig relevante. Den første faktor skal ses ud fra den enkelte fjernvarmeværks egen økonomi. Dernæst har afstanden mellem værket og husstanden ligeledes en væsentlig betydning. Til sidst har indkøbsprisen på det brændstof værket benytter, også en betydelig effekt på den pris, som forbrugerne skal betale.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Levetid og vedligeholdelse

Vores generelle erfaring er, at et fjernvarmeanlæg har en levetid på mellem 25 og 30 år eller mere i mange tilfælde. Desuden er der også forbundet minimal vedligeholdelse, hvor det sjældent krævers mindre og større udskiftninger af dele og komponenter på fjernvarmeanlægget. Tidligere beskrev vi vigtigheden af udskiftning af cirkulationspumpen, hvis der var tale om en ældre model.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg tilbyder vi desuden serviceaftaler, som er skræddersyet efter hver enkelt husstands behov. Du slipper for bekymringerne, og du skal blot læne dig tilbage for at nyde et velfungerende og veltrimmet anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Kontakt os for installation, modernisering og service af dit fjernvarmeanlæg

Vi er hos Quitzau eksperter i fjernvarme og helt overordnet set varmeløsninger af alle slags. Vi har erfaringen og kompetencerne der skal til, for at kunne gennemgå jeres installationer, finde de fejl der måtte være og reparer dem. Skal du have et helt nyt fjernvarmeanlæg, kan vi også der tage fuld hånd om hele projektet fra levering, montering og installation af et nyt fjernvarmeanlæg. Og har du nogen spørgsmål før, under eller efter du har modtaget vores service, så besvarer vi dem gerne.

Fang os på telefon eller send os mail, så skal vi nok henvende os til dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 12 66 00
post@quitzau.dk

Per Quitzua - Esbjerg N - Bedre Bad - Bedre Energi

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon