Jordvarme

Gode besparelser og bedre indeklima

Der er mange penge at spare – og et bedre indeklima i vente – hvis du skifter til en varmepumpe med jordvarme. Du kan spare helt op til 50% på varmeregningen. Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S udfører projekter til jordvarme i det meste af Sydvestjylland med afsæt fra Esbjerg. 

JORDVARME – fladt eller dybt?

Inden du går igang med et projekt med jordvarme, skal du overveje om det skal være en flad eller dyb jordvarmeløsning. Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S hjælper gerne med at rådgive dig til den bedste løsning hos dig. 

Et jordvarmeanlæg består af et nedgravet rørsystem og en varmepumpe, som udnytter temperaturforskellen på jordens varme og pumpens kølevæske til at udvinde energi. 300 m2 grund er nok, og bor du på en meget lille grund, kan jordvarmen hentes op fra en lodret boring. 

Som tommelfingerregel: Varmeudgifterne kan halveres ved at skifte fra oliefyr til jordvarme – og med den rigtige finansiering skaber du ligefrem overskud på balancen mellem investering og energibesparelse. 

Kontakt Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S allerede i dag, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder for jordvarme. Vi løser jordvarme opgaver i det meste af Sydvestjylland.

Læs også mere om: