Blikkenslager til erhverv i Esbjerg

Hos Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S har vi dygtige medarbejdere, som mestrer det gamle hæderkronede håndværk. I hænderne på de rigtige håndværkere fremstår ethvert blikarbejde flot og pænt – og at det så samtidig er en vedligeholdelsesfri og holdbar løsning er blot et ekstra plus.

Vi har fokus på både funktion og æstetik, når vi løser blikkenslager opgaver. Vi har mange års erfaring inden for faget, og kan derfor tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger på markedet. Vi står altid klar med kyndig ekspert rådgivning, og kan præsentere vores kunder for mest funktionelle løsninger på markedet.

Vi udfører alle former for blikarbejde af høj kvalitet herunder:

Vi løser alle typer af opgaver. Ingen opgaver er for store eller for små for Bedre Bad Esbjerg N. Uanset opgavens kompleksitet kan du være sikker på, at vi går til opgaven med det samme høje engagement. Vi sætter kvalitet og korrekt udført arbejde i første række, og vi forlader aldrig en opgave før vi har set projektet til ende.

Vi løser blikopgaver såsom:

  • Montering, udskiftning og reparation af tagrender og tagnedløb
  • Beklædning af kviste og tage
  • Inddækning af skotrender og skorstene
  • Facader

Vælger du os som din samarbejdspartner kan du hvile trygt med tanken om, at dit projekt er i kyndige hænder. Vi forstår nemlig til fulde vigtigheden af korrekt udført håndværk i forbindelse med blikarbejde. Hvis ikke arbejdet bliver udført i god og korrekt kvalitet, så kan der opstå vand- og fugtskader på boligen. Dette kan i allerværste fald føre til beskadiget fundament, lofte og vægge. For at undgå dette bør man vælge en erfaren håndværker, der forstår vigtigheden af valg af korrekt materiale.

Blikkenslager opgaverne løses med materialerne:

Når det kommer til valg af materiale til et projekt, så er der flere relevante faktorer, som man skal tages med i overvejelserne. Hos Bedre Bad Esbjerg N arbejder vi med nedenstående materialer:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Stål
  • Skifer

I forbindelse med valg af materialer skal man se på boligens overordnede stil og æstetik. De flotteste løsninger skabes nemlig inden for samme stilart, da det skaber en flot synergieffekt. Alle blikkenslager opgaver løses af vore veluddannede medarbejdere, der med deres store kendskab til de forskellige materialer, skaber flotte og unikke løsninger. Når du vælger os, som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at der bliver taget højde for dine personlige ønsker og stil i udarbejdelsen af projektet.

Vi guider dig sikkert igennem hele projektet. Det er lige fra starten med planlægning og valg af materialer, til det endelige resultat står klar til brug. Har du et projekt i tankerne, eller søger du generelt information/sparring omkring relevante blik opgaver, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Læs også om:

Herunder finder du andre relevante sider, der omhandler VVS, Blik, Ventilation, Energi og varme til erhvervskunder. Vi løser opgaver for alle typer af erhvervskunder herunder virksomheder, offentlige institutioner og boligselskaber. Kontakt os, og høre mere omkring de forskellige opgaver vi kan løse for din virksomhed.