Ventilation og indeklima til erhverv

– dit behov for ventilation og indeklima bestemmer løsningen

Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S har stor erfaring med montering og optimering af

  • Energivenlige udsugningsanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Klimaanlæg

Ved hver enkelt løsning inden for ventilation, indeklima eller udsugning er virksomhedernes behov blevet afdækket. Løsningerne er præcist afpasset jeres behov i virksomheden. Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S er uddannet Certificeret Energivejleder med speciale også i større virksomheder, så vi kan give jer den rette rådgivning inden for ventilation og indeklima.

Vi er nemlig bevidste omkring, at ingen af vores erhvervskunder er ens, og samtidig har fælles behov. Derfor er der sjældent én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Det har medført, at vi besidder en stor mængde af viden og kreative ideer, da vi hele tiden skal tilpasse vores løsninger. En virksomhed får efter vores mening mest ud af sin investering og ventilationsanlæg, hvis der er tale om en skræddersyede løsning, som netop er tilpasset kundens behov. 

Resultatet er driftssikre og brugervenlige løsninger, som sikrer maksimal komfort og indeklima. Det forbedrer miljøet på arbejdspladsen, og bidrager positivt til arbejdsglæden. 

Regelmæssig service – et plus

Husk den regelmæssige service af udsugningsanlægget, ventilationsanlægget og klimaanlægget. Det kan være med til at sikre dig optimal drift og minimalt ressourceforbrug på anlægget. Ring til os på Tlf: 75 12 66 00 og få et uforpligtende tilbud.

Vi foretager effektiv service på nye og gamle installationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vigtigheden af service og vedligeholdelse er en vigtig prioritet uanset alderen på anlægget. Den primære årsag heraf skal findes ved, at anlægget er i brug mange timer om året, og derfor kan det ikke undgås at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage, som enten kræver udskiftning eller reparation. 

Opnå effektivitet

Med et godt og sundt indeklima er det muligt at opnå højere effektivitet på arbejdspladsen mellem medarbejderne. Der forventes et maksimalt niveau af alle medarbejdere, hvilket sætter tilsvarende store krav til indeklimaet. Hvis medarbejderne skal arbejde effektivt, så kræver det et sundt arbejdsmiljø. Det øger samtidig arbejdsglæden. 

En liste med relevant overvejelseskriterier

Ud fra vores mange års erfaring har vi forsøgt, at opstille en række af relevante kriterier, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser ved valg af ventilationsanlæg. De relevante overvejelseskriterier er: 

  • Kapacitet
  • Støj
  • Installation

Det første kriterie er i forhold til kapaciteten. Det er altså vigtigt, at den nødvendige kapacitet stemmer overens med behovet. Hvis der er behov for forskellige kapaciteter i virksomheden, så kunne man tage udgangspunkt i de forskellige afdelinger. Det kræver højst sandsynligt forskellige kapaciteter, om man tager udgangspunkt i en kontorbygning eller produktionshal. Vores pointe er blot, at det er vigtig, at tage højde for bygningens eller rummets størrelse og det samlede antal af brugere.

Der er forbundet forskellige støjniveauer til hver enkelt ventilationsanlæg. Der kan være stor forskel på niveauet af støj, og det kan være meget generende i miljøer, som kræver mere ro og fordybelse fx mødelokaler, opholdsrum eller kontorlokaler fremfor eksempelvis en produktionshal. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Esbjerg står vi klar med kyndig vejledning, hvis du måtte have spørgsmål omkring støj og ventilationsanlæg. Der er nemlig oftest en række krav, som skal overholdelse i forbindelse med et konstant lydniveau.

Den sidste faktor er selve installationen. Her har vi fokus på, at forskellige formål med installationen har en betydning for ventilationsanlæggets størrelse, kompleksitet og omfang. Uanset hvilket formål så er vi din lokale ekspert og professionelle samarbejdspartner. Vi ser frem til at høre fra dig - klik her og find kontaktinformationer.

Her hjælper vi med ventilation og indeklima

Bedre Bad Esbjerg N - Quitzau A/S servicerer erhvervskunder i hele Sydvestjylland med afsæt fra Esbjerg.

Læs også: